Sisters and Looks

Nabihah : eee tak handsome lelaki berlakon Hello School Girl ni. Tak nak lah tengok.

Me : tapi perempuan tu cute.

Nabihah : eee tak suka kalau cerita tu perempuan cantik , laki tak handsome

Nadhrah : ha’ah kan ? kalau perempuan tak cantik, lelaki handsome boleh lagi lah

Nabihah : eh tak lah, tu lagi tak best. Kena dua dua cantik and handsome

Nadhrah : tapi kalau lelaki tu tak handsome memang tak akan tengok lah.

Me :  -____________-

Advertisements

2 thoughts on “Sisters and Looks

    • Aysha June 8, 2010 / 2:02 AM

      you know, kids :)

Drop A Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s